Et besøg værd

Information Vest er informations- og aktivitetscenter for Helhedsplanen Gellerup og Toveshøj. Den karakteristiske, røde containerbygning åbnede i juni 2020 på sin nye plads under Trille Lucassens Gade. I Information Vest finder du generel information om Helhedsplanen i form af billeder, brochurer og oplæg. Eller se f.eks. den store model i 1:500 af området, som det forventes at se ud, når omdannelsesprojektet er færdigt.

Information og aktiviteter

I Information Vest kan du få indsigt i Helhedsplanen og udviklingen i bydelen. Du kan få svar på de spørgsmål, der har din interesse - for eksempel nye boliger og lejemål. Information Vest arrangerer også guidede ture i området, og der er forskellige aktiviteter for beboere og besøgende. Du er også velkommen, hvis du blot vil vide mere om, hvad der foregår i bydelen.

De røde containere, der udgør E&P Huset

Investor og erhvervsdrivende

Er du investor eller erhvervsdrivende med interesse for projekter i den nye bydel? Her kan du som professionel få information om bydelen, udviklingsprojekter, samt muligheder for erhverv og investorer. Vi arrangerer også virksomhedsbesøg, rundvisninger i området og netværksaftener i Information Vest. Du er også altid velkommen til at aflægge et spontant besøg. 

For beboere, besøgende og professionelle

  • Information
  • Guidede ture
  • Netværksaftener
  • Virksomhedsbesøg

Få viden om bydelen, helhedsplan og byudvikling i Gellerup og Toveshøj.

Åbningstiderne opdateres på Information Vest Facebook, hvor det også fremgår, når der er specielle rundvisninger.

Kig ind i Information Vest:
Tinesvej 31
8220 Brabrand

Åbningstider:
Efter aftale

Kontakt på kontakt@ephuset.dk

Information Vest er et offentlig-privat innovationssamarbejde (OPI projekt).