Kollegium, rækkehuse og kontorbyggeri i Gellerup Nord

Første synlige bevis på det nye Gellerup med nye boligtyper og erhverv bliver langs den nordlige del af Karen Blixens Boulevard.

En afgørende brik i udviklingen af Gellerup og Toveshøj til en ny, attraktiv bydel med blandede funktioner er omdannelsen af området ved den nordlige del af Karen Blixens Boulevard op mod Edwin Rahrs Vej og Bazar Vest. Her er to blokke blevet revet ned for at give plads til cirka 400 nye ungdomsboliger.

Gllrp Kollegiet – en attraktiv ungdomsby

Gllrp Kollegiet er organiseret i syv trygge klynger, som understøtter de nære fællesskaber. Boligerne har altan og der er adgang til byhaver, pladser og gaderum. Faciliteter til iværksætteri og loungeområder er med til at skabe en attraktiv ungdomsby med storbypuls.

Rækkehuse giver mulighed for egen bolig i bydelen

Private rækkehuse sætter sit præg på den nordlige bydel i Gellerup. Her er muligheden for blandt andet familier og førstegangsboligkøbere for at få egen bolig i en ung bydel.

Kontordomiciler skaber puls

I hjertet af Gellerup Nord vil kontorarbejdspladser skabe nyt liv. Et stort antal medarbejdere, samarbejdsparter og besøgende kommer til at færdes i og omkring bygningerne.