Ringvej Nord

Salg af arealer til bolig og erhverv til private udviklere er med til at forandre området til en attraktiv bydel med mangfoldigt byliv, private boliger og erhverv.

Stigende efterspørgsel på både boliger og erhvervslejemål gør Gellerup til et godt sted at investere, ifølge entreprenørfirmaet og ejendomsudvikleren A. Enggaard A/S. 

Mange funktioner og typer

Blandede funktioner helt ned på bygningsniveau vil sammen med en stor arkitektonisk variation danner grundlaget for udviklingen af Ringvej Nord arealet. Det er i tråd med Helhedsplanens gyldne tommelfingerregler for, hvordan bydelsudvikling opnår de bedste resultater.

Hotel og internationale virksomheder

Området skal have et internationalt præg, hvor virksomheder der opererer internationalt vælger at holde til. Projektet vil, ud over byggeri af boliger og erhvervsmål, også få et hotel beliggende ved Edwin Rahrs Vej.

Beliggenhed - tæt på centrum og gode transport muligheder

Ringvej Nord har en fantastisk beliggenhed tæt på centrum af Aarhus. Samtidig er der gode transportmuligheder. Det er let at komme på E45 motorvejen. Den kommende letbane vil skabe endnu bedre transport muligheder.

A. Enggaard A/S har købt området ved Ringvej Nord og udvikler det til et område med internationalt præg med erhvervsbyggeri og bolig. Næsten 60.000 kvadratmeter byggegrund skal forvandles til en attraktiv del af det nye Gellerup og Toveshøj.