E&P Huset - et besøg værd

E&P Huset er din indgang til information om bydelen, aktiviteter og udvikling i området, hvad enten du er beboer, besøgende, investor eller erhvervsdrivende.

E&P Huset er informations- og aktivitetscenter for Helhedsplanen Gellerup og Toveshøj. Den karakteristiske røde containerbygning ligger i den midlertidige bydel Instant City midt i Gellerup. I E&P Huset finder du generel information om Helhedsplanen. Se f.eks. den store model i 1:500 af området, som det forventes at se ud, når omdannelsesprojektet er færdigt.

Information og aktiviteter

Her kan du få indsigt i projektet og udviklingen i bydelen. Du kan få svar på de spørgsmål, der har din interesse - for eksempel nye boliger og lejemål. Vi arrangerer også guidede ture i området, og der er forskellige aktiviteter for beboere og besøgende. Du er også velkommen, hvis du blot vil vide mere om, hvad der foregår i bydelen.

E&P Huset - også for investorer og erhvervsdrivende

Er du investor eller erhvervsdrivende med interesse for projekter i den nye bydel? Her kan du som professionel få information om bydelen, udviklingsprojekter, samt muligheder for erhverv og investorer. Vi arrangerer også virksomhedsbesøg, rundvisninger i området og netværksaftener i E&P Huset. Du er også altid velkommen til at aflægge et spontant besøg. 

For beboere, besøgende og professionelle

  • Information
  • Guidede tours
  • Netværksaftener
  • Virksomhedsbesøg

Få viden om bydelen, helhedsplan og byudvikling i Gellerup og Toveshøj.

Kig ind i E&P Huset:
Karen Blixens Boulevard 39
8220 Brabrand

Åbningstider:
Mandag - fredag 9-15
Lørdag - søndag efter aftale

Eller kontakt os for nærmere aftale på ephuset@bbbo.dk eller 20 91 79 90

E&P Huset er et offentlig-privat innovationssamarbejde (OPI projekt).