Gå til hovedindhold

Samarbejde

Helhedsplanen samarbejder med relevante parter.

 • Læs op

Indhold

  Ud over samarbejdet mellem Brabrand Boligforening og Aarhus Kommune er udviklingen af den nye bydel afhængig af samarbejdsparter.

  Igennem samarbejdsforløb arbejder vi mod at opnå det bedste resultat og få nye idéer i fællesskab. Både lokalt og internationalt.

  Et vigtigt led i Helhedsplanen har været at inddrage beboere og borgere i udviklingsfasen. Igennem samarbejde har man kunne opnå gode resultater, der gavner beboere nu og i fremtiden.

   

  Aarhus Kommune samarbejder i internationalt EU-projekt om udsatte boligområder

  Aarhus Kommune har i perioden 2017 - 2019 deltaget i et europæisk projekt: "New Towns, Arrival Cities", der er støttet af EU under programmet 'Europa for borgere'.

  Aarhus Kommune har deltaget sammen med Aarhus Arkitektskole.

  Foruden Aarhus er de andre deltagende byer; Milton Keynes (UK), Saubaudia (IT), Grand Paris Sud (FR), Nisseward (NL) og Vällingby (SE).

  Det to-årige projekt "New Towns, Arrival Cities" er en platform for vidensdeling mellem seks europæiske byer og fire forskningsinstitutter.

  Aarhus Kommune har både kunnet bidrage med erfaring og lære fra de andre europæiske byer og deres indsatser i forhold til udvikling af udsatte boligområder. Både i forhold til det fysiske aspekt, men også i forhold til integration og inklusion.

  Hvis du vil vide mere omkring projektet, kan du læse mere på projektets hjemmeside her.

   

  Sidst opdateret: 15. februar 2024