Gå til hovedindhold

Information Vest - Informations- og aktivitetscenter

Information Vest, tidligere kaldet E&P Huset, er din indgang til information om Gellerup, aktiviteter og udvikling i området. Hvad enten du er beboer, besøgende, investor eller erhvervsdrivende.

 • Læs op

Indhold

  Et besøg værd

  Information Vest er informations- og aktivitetscenter for Helhedsplanen Gellerup og Toveshøj. Den karakteristiske, røde containerbygning åbnede i juni 2020 på sin nye plads under Trille Lucassens Gade. I Information Vest finder du generel information om Helhedsplanen i form af billeder, brochurer og oplæg. Eller se f.eks. den store model i 1:500 af området, som det forventes at se ud, når omdannelsesprojektet er færdigt.

  Information og aktiviteter

  I Information Vest kan du få indsigt i Helhedsplanen og udviklingen i bydelen. Du kan få svar på de spørgsmål, der har din interesse - for eksempel nye boliger og lejemål. Information Vest arrangerer også guidede ture i området, og der er forskellige aktiviteter for beboere og besøgende. Du er også velkommen, hvis du blot vil vide mere om, hvad der foregår i bydelen.

  De røde containere, der udgør E&P Huset

  Investor og erhvervsdrivende

  Er du investor eller erhvervsdrivende med interesse for projekter i den nye bydel? Her kan du som professionel få information om bydelen, udviklingsprojekter, samt muligheder for erhverv og investorer. Vi arrangerer også virksomhedsbesøg, rundvisninger i området og netværksaftener i Information Vest. Du er også altid velkommen til at aflægge et spontant besøg. 

  For beboere, besøgende og professionelle

  • Information
  • Guidede ture
  • Netværksaftener
  • Virksomhedsbesøg

  Få viden om bydelen, helhedsplan og byudvikling i Gellerup og Toveshøj.

  Åbningstiderne opdateres på Information Vest Facebook, hvor det også fremgår, når der er specielle rundvisninger.

  Kig ind i Information Vest:
  Tinesvej 31
  8220 Brabrand

  Åbningstider:
  Efter aftale

  Kontakt på kontakt@ephuset.dk

  Information Vest er et offentlig-privat innovationssamarbejde (OPI projekt).

  Sidst opdateret: 3. oktober 2023